Joutsan kunnanhallitus esittää valtuustolle suun terveydenhuollon ja ruokapalvelujen rakennushankkeen toteuttajaksi tarjouskilpailussa halvimman tarjouksen esittänyttä jyväskyläläistä Rakennus Auvinen Oy:tä.

Kunta pyysi keväällä tarjouksia hammashuollon ja keskuskeittiön rakennushankkeesta uudisrakennuksena. Urakka kilpailutettiin KVR-urakkana, eli urakoitsijan on tarkoitus huolehtia koko rakennushankkeen toteuttamisesta ja suunnittelusta.

Urakkatarjouksia saatiin määräaikaan mennessä kaksi ja ne molemmat täyttivät kelpoisuusehdot. Rakennus Auvinen Oy:n tarjous oli 2,18 miljoonaa, joutsalaisen Insinöörityö Hentinen Oy:n tarjous 2,67 miljoonaa. Kunnanhallitus päätyi esittämään näistä kahdesta valtuustolle halvemman eli Rakennus Auvisen tarjouksen hyväksymistä.

Joutsan kunta aikoo rakennuttaa hammashoitolalle ja ruokapalvelujen keittiölle uudet tilat vanhalle Helperin tontille. Vanha terveysasema, jonka tiloissa hammashuolto ja ruokapalvelujen valmistuskeittiö tällä hetkellä ovat, aiotaan purkaa.

Tarja Kuikka