Luhangan kunnanjohtaja Tuomo Kärnä (kuvassa) on valittu Suur-Savon Sähkö Oy:n hallituksen jäseneksi keskiviikkona pidetyssä yhtiön hallintoneuvoston kokouksessa. Kärnä valittiin hallitukseen toivakkalaisen Sakari Ainalin tilalle. Ainali oli toiminut yhtiön hallituksessa vuodesta 2017.

Toisena uutena jäsenenä hallitukseen nimettiin fysioterapeutti Ritva Hänninen Juvalta.

Hallituksessa jatkavat Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine, talousjohtaja Tiina Snicker Mikkelistä, asianajaja Kalle Ervasti Mikkelistä sekä agrologi Heikki Pärnänen Rantasalmelta. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Janne Laine ja varapuheenjohtajana Tiina Snicker.

Tuomo Kärnä on aiemmin toiminut yhtiön hallintoneuvoston jäsenenä. Joutsan edustajana hallintoneuvostossa on kunnan entinen talous- ja hallintojohtaja Antti-Pekka Hokkanen Kangasniemeltä.

Markku Parkkonen

Tagged with →