Joutsan kunnan tekninen johtaja Juha-Matti Näykki on valinnut kunnan rakennuspäällikön tehtävään tikkakoskelaisen Ari Lindgrenin. Lindgren on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja työskentelee tällä hetkellä työnjohtajana Suolahden PS-Rakennus Oy:llä. Tehtävää haki yhdeksän henkilöä.

Rakennuspäällikön tehtävä on kunnassa uusi. Aiempi työpäällikön tehtävä muutettiin rakennuspäällikön tehtäväksi. Rakennuspäällikön tehtävänä on muun muassa kehittää kunnan kiinteistöomaisuuden hallintaa yhdessä teknisen johtajan kanssa, toimia kunnan omissa rakennushankkeissa vastaavana työnjohtajana tai turvallisuuskoordinaattorina, toimia rakentamiseen liittyvissä kunnan urakoissa työmaavalvojana, laatia pienien hankkeiden suunnittelutyöt ja vastata tiestön kunnossapito- ja infrapalveluista.

Markku Parkkonen