Kuudennet Judinsalo-uistelut järjestettiin loistavan kesäisissä olosuhteissa perjantaina 16.7. Judinsalon osakaskunnan vesialueilla Kotkatselän ja Ahvenusselän maisemissa. Venekuntia perinteiseen soutu-uisteluun kahdella vavalla varustettuna osallistui ennätysmäärä kuusitoista. Kolmen tunnin uistelurupeaman jälkeen lähes kaikki toivat rannalle myös alamitat täyttävää saalista. Lämpimän kesän myötä saaliskaloista kuha osoittautui pääsaaliiksi, mutta myös ahvenen körmyjä ja haukia saalispusseista löytyi.

Etevimmiksi kilpailussa osoittautui nuorten miesten venekunta Mikael Lerkkanen, Tuukka Lerkkanen ja Riku Peltonen kuha- ja ahvensaalillaan.

Tulokset: 1) Mikael Lerkkanen / Tuukka Lerkkanen / Riku Peltonen 4580 p, 2) Timo Huuskola / Petri Rosenlöf 3360 p, 3) Pertti Pusa / Matti Ruisaho 3330 p, 4) Jouko Halonen / Ossi Aronen 2940 p, 5) Mikko Ilmonen / Petteri Heinänen 2790 p, 6) Esko Kotonen / Ilkka Kokko /Arttu Kokko 2700 p, 7) Ville Pusa / Tuula Pusa 2525 p, 8) Jari Ahvenainen / Päivi Ahvenainen 2460 p, 9) Jaakko Bergdahl / Tommi Huuskola 2425 p, 10) Kyösti Leppäkorpi / Liisa Halonen 1000 p, 11) Michael Eder / Elias Tschernuter 670 p, 12) Olavi Olin / Raili Olin 500 p, 13) Arvo Hoikkala, 13) Vili Tschernuter / Cecilie Schey, 13) Eero Aro / Kari Suni, 13) Ossi Blom / Jussi Blom.

Illan päätteeksi paisteltiin makkarat, vaihdettiin kuulumiset ja puitiin karanneiden kalojen kokoa. Tapahtuman järjestelyistä vastasi Judinsalon osakaskunta.

Jouko Halonen

Yläkuvassa Judinsalo-uistelun kolmen kärki.

Lähtökiihdytys uisteluun.

Tagged with →