Luhangan Kesäniemessä järjestettiin muutaman vuoden tauon jälkeen viime viikonloppuna kansalliset tenniskilpailut. Kilpailunjohtaja Kyösti Markkanen kertoi kilpailuviikonlopun sujuneen mainiosti. Pelit saatiin pelattua suunnitelmien mukaisesti helteestä huolimatta ja sekä yleisö että kilpailijat pitivät turnausta onnistuneena. Kaiken kaikkiaan turnaukseen osallistui 28 pelaajaa seitsemässä eri luokassa.

Finaalitulokset luokittain ovat seuraavat:

Miehet A3 kaksinpeli: Wolf Sohlberg – Antti Markkanen 6-0, 6-3.  Miehet C1 kaksinpeli: Pauli Miettinen – Kristian Wikström 6-4, 6-2.  Miehet D1 kaksinpeli: Lukas Korsström – Totti Lehtonen 3-6, 6-3, 6-2. Naiset D1 kaksinpeli: Klara Koivula – Juulia Markkanen 6-2, 0-6, 7-6. Miehet B1 nelinpeli: Johan Aaltonen/Kristian Wikström – Pauli Miettinen/Olli Vainio 6-1, 7-5. Sekanelinpeli: Juulia Markkanen/Kyösti Markkanen – Antti Markkanen/Thea Forsten luovutusvoitto.

Jonna Keihäsniemi

Luhangan Kesäniemessä pelattiin lähes 30 pelaajan voimin viime viikonloppuna kansallinen tennisturnaus.

Tagged with →