Haihatuksen MusaSunnuntaiden konserttisarjan avasi sunnuntaina Amuri sekä Maustetytöt. Kaiken ikäisille ihmisille suunnattuun, tunnelmaltaan rentoon piknik-tapahtumaan osallistui reilut 300 kävijää. Haihatuksen toiminnasta ja MusaSunnuntaiden ohjelmasta vastaavan Risto Puurusen mukaan odotukset täyttyivät positiivisesti.

– Tämän kesän avajaiskonsertti meni älyttömän hyvin. Iloista yleisöä tuli mukavasti, vielä jokunen olisi mahtunut lisää. Oli ihana nähdä kaikenlaisia sekä hyvin eri-ikäisiä ihmisiä paikan päällä nauttimassa. Nuorimmat olivat alle kouluikäisiä ja vanhimmat yli 70–vuotiaita. Kyllä tässä oli sellaista vanhan kyläjuhlan tunnelmaa havaittavissa, summasi Puurunen.

Puurunen antoi kiitosta yleisölle sekä henkilökunnalle tapahtumassa vallinneesta lupsakasta tunnelmasta. Noudatettujen turvallisuus- ja hygieniaohjeiden lisäksi alue jäi erittäin siistiin kuntoon ison ihmismäärän jäljiltä. Kokonaisuutena voi siis todeta, että ulkoilmatapahtumaa livemusiikin kera oli selvästi kaivattu.

– Kyllä tunne on vahvasti molemminpuolinen, sekä yleisö että esiintyjät ovat kaivanneet tällaista meininkiä, kiteytti Puurunen.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Helteisessä säässä järjestetyn ensimmäisen MusaSunnuntain musiikista vastasivat Amuri sekä kuvassa lavalla oleva Maustetytöt.

Haihatuksen pihamaalla nautittiin livemusiikista ja piknik-tunnelmasta.

Tagged with →