Suomen nuorisoseuraliike juhli juhannuksen alla 140-vuotista historiaansa. Tapahtuma huomioitiin myös Rutalahden Nuorisoseurassa, jonka kesäkahvilan avajaisissa juhannuksen aatonaattona tarjottiin ilmaiset kakkukahvit 140:lle ensimmäiselle asiakkaalle.

Juhlassa myönnettiin myös Hermannin arvonimi Samuli Huikolle, joka on toiminut pitkään ja ansiokkaasti Rutalahden Nuorisoseuran toiminnassa.

Rutalahden kesäohjelmaan kuuluu myös Metallinilmaisinlöytöjä Rutalahdesta -näyttely Letkaliiterillä. Näyttelyssä Kirsi Kautolan löytämät Rutalahden historiasta kertovat löydöt ovat nähtävillä Letkaliiterillä kahvilan aukioloaikoina.

Markku Parkkonen

Yläkuva: Juhlassa myönnettiin Hermannin arvonimi Samuli Huikolle (oik.). Arvonimeä luovuttamassa olivat Rutalahden Nuorisoseuran varapuheenjohtaja Paula Pyhälä-Liljeström (vas.) ja puheenjohtaja Pirjo Onnela. Kuva: Juha Lindroth.

Juhlakahveja tarjoilivat nuorisoseuran kesätyöntekijät Liisa Karhila ja Anni Strömberg. Kuva: Maija Lindroth.