Puulan seutuopiston rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä yhteensä 11 henkilöä, joista opistolautakunnan työryhmä kutsui haastatteluun neljä. Opistolautakunta kutsui haastatteluun seuraavat henkilöt: Anne Akola, Tampere, FM, KM, toiminnanjohtaja HSP Suomi ry, Markus Hyytinen, Mänttä-Vilppula, valtiotieteiden maisteri, apulaisrehtori Jämsän kaupunki, Anne Kuisma, Hartola, KM, erityisluokanopettaja Heinolan kaupunki sekä Mirka Savolainen, Iisalmi, FM, kansalaisopiston rehtori Vieremän kansalaisopisto.

Opistolautakunta valitsi 22.6 kokouksessaan rehtoriksi Mirka Savolaisen Iisalmesta. Savolainen toimii tällä hetkellä Vieremän kansalaisopiston rehtorina. Ensimmäiselle varasijalle lautakunta valitsi Elina Akolan Tampereelta ja toiselle varasijalle Anne Kuisman Hartolasta.

Jonna Keihäsniemi

Tagged with →