Luhangan kunnanhallitus on päättänyt, että Luhangan kunta lähtee mukaan matkailuyhteistyöhön Visit Jyväskylä Regionin kanssa. Sopimuskauden hinnaksi muodostuu vuoden 2022 osalta 8.052 euroa.

Sopimuksen myötä Luhanka on osa Visit Jyväskylä Regionin markkinoimaa Keski-Suomen matkailualuetta. Yhteistyösopimuksella Luhangan alueen matkailuyritykset voivat osallistua veloituksetta Visit Jyväskylä Regionin järjestämiin valmennusohjelmiin, hyödyntää ympärivuotisesti veloituksettomia näkyvyysmahdollisuuksia sekä osallistua yhteismarkkinointiin yhteisesti sovitulla rahoitusperiaatteella.

Sopimuksen mukaan Luhanka voi nostaa kolme kohdetta Visit Jyväskylä Regionin verkkosivuille. Yhteistyösopimuksen myötä Visit Jyväskylä Region nimeää Luhangan kunnalle oman kuntakummin neljän muun yhteistyökunnan kanssa.

Markku Parkkonen

Tagged with →