Joutsan kunnan asumispalvelujen ja hoitotyön esimies, huhtikuussa virassa aloittanut Sirpa Koskenlaine on irtisanoutunut. Irtisanoutumisen syynä on Koskenlaineen paluu entisen työnantajan palvelukseen. Koskenlaine teki viimeisen työpäivänsä Joutsan kunnan palveluksessa aiemmin tällä viikolla.

Asumispalvelujen ja hoitotyön esimiehen virka oli aiemmin pitkään täyttämättä. Virka laitettiin viime syksynä hakuun ja hakuaikaa jatkettiin vuodenvaihteen yli. Virkaan haki tuolloin yhdeksän henkilöä, joista kuutta haastateltiin ja joista Koskenlaine valittiin virkaan.

Koskenlaineen irtisanouduttua virkaa ei perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäisen mukaan laiteta vielä hakuun. Tehtävät hoidetaan Kääriäisen mukaan toistaiseksi siten, että kotihoidon esimies hoitaa vt. asumispalvelujen ja hoitotyön tehtävää ja perusturvajohtaja toimii hoitotyön johtajana.

Tarja Kuikka