Joutsan Perussuomalaiset ry on perustettu kymmenen vuotta sitten, toukokuun 20. päivänä, Pärnämäen terveystalolla. Perustajajäseninä olivat Kai ja Marja Vaaralahti sekä Aarre Talja. Kai on nimetty myös yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi vuonna 2018.

Olen ollut itse mukana viitisen vuotta, ensin yhdistyksen rivijäsenenä, sitten hallituksen jäsenenä ja lopulta viimeiset kolme ja puoli vuotta sen puheenjohtajana. Voin ylpeänä todeta sen, että olemme menneet joka ikinen vuosi kehityksessä eteenpäin ja kasvaneet suuremmaksi sekä vahvemmaksi. Vankka ja jykevä perusta yhdistystoiminnasta antaa ehdokkaillemme paljon eväitä myös valtuustoryhmään sekä muihin kunnan luottamustehtäviin, joissa olemme mukana vaikuttamassa nyt ja tulevalla valtuustokaudella.

Ehdokaslistallamme on rohkeita ihmisiä, jotka ylipäätään uskaltavat lähteä ehdolle ja tavoittelemaan kunnanvaltuuston- sekä muita luottamuspaikkoja. Ehdokasmäärämme on 57 % enemmän, mitä edellisissä kuntavaaleissa vuonna 2017. Mielestäni ehdokkaamme ovat profiloituneet hyvin laajasti ja naisehdokkaassammekin laatu korvaa määrän. Uskon, että näistä pitäisi löytyä jokaiselle äänestäjällemme se oma ehdokas, joka vie Joutsalaisten yhteisiä asioita järkevästi hyvässä yhteishengessä eteenpäin.

Me emme halua sitä, että kunnan työntekijät tai viranhaltijat joutuisivat työskentelemään kanssamme napit vastakkain, vaan arvostamme heitä tärkeässä ja haastavassa työssään. He ovat varmasti jokainen oman alansa ammattilaisia ja suurimman työn kuntamme eduksi tekevät kuitenkin Joutsan kunnan palkkalistoilla olevat henkilöt, eivätkä poliitikot. Olemme kertomassa heille äänestäjiemme näkemyksiä, joiden perusteella koitetaan saada hiottua onnistuneita, järkeviä sekä kestäviä päätöksiä, jotka olisivat mahdollisimman hyödyllisiä Joutsan kannalta pitkälle tulevaisuuteen.

Voin vakuuttaa sen, että jokainen ehdokkaamme tulee antamaan kunnan työntekijöille ja viranhaltijoille täyden tuen, jotta he pääsevät tekemään työtään rauhassa, ennen kaikkea tehokkaasti. Rohkenemme myös tarvittaessa haastaa heitä järkevin perustein, ei pikkuasioista nipottamalla tai turhanpäiväisiä kanteluita tekemällä, vaan me keskitymme olennaiseen kuntalaisten parhaaksi.

Arvoisat Joutsalaiset, te päätätte sen, ketkä ovat tekemässä kunnan korkeimman elimen eli kunnanvaltuuston päätöksiä seuraavalle vaalikaudelle 2021 – 2025.

Toivottelen oikein mukavaa kesää kaikille Joutsalaisille!

Joutsan seudun Perussuomalaiset ry
Puheenjohtaja
Saku Kaistinen

Tagged with →