Viime tiistaina puoli neljän aikaan iltapäivällä pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta. Joutsassa Poikkitiellä, tarkemmin Peltolanmutkan risteyksen kohdilla henkilöauton kuljettaja ajoi nyppylälle liian suurella tilannenopeudella. Vuonna 1999 syntynyt ulkopaikkakuntalainen kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan soratiellä ja ajautui tieltä ulos osuen puuhun.

Pelastuslaitoksen yksikön saapuessa paikalle kaikki onnettomuudessa osallisena olleet henkilöt olivat tajuissaan, kaksi vähiten loukkaantunutta jalkeilla. Onnettomuudessa oli mukana kolme henkilöä, joista kaksi loukkaantui vakavasti. Auto tuhoutui törmäyksessä täysin eikä siinä ollut turvalaitteita.

Pelastuslaitos varmisti auton mahdollisten polttoaine- tai öljyvuotojen varalta. Tilanteesta oli haittaa muulle liikenteelle noin tunnin ajan. Poliisi suorittaa tutkintaa ja tällä hetkellä kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kahdesta vamman tuottamisesta.

Uutista päivitetty 8.6.2021. Alkuperäisen uutisen mukaan vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin, mutta poliisin antaman lausunnon mukaan kaksi loukkaantui vakavasti.

Tagged with →