Perjantaina hieman ennen puolta yötä Leivonmäellä 4-tiellä tapahtui liikenneonnettomuus. Ohitusta tekemään lähtenyt henkilöauton kuljettaja ei onnistunutkaan ohitustilanteessa, vaan osui rekkaan kovalla vauhdilla. Henkilöauton kuljettaja pakeni paikalta, mutta poliisi paikallisti auton ja pääsi kuljettajan jäljille. Poliisin tavoittaessa kuljettajan suoritettiin puhallutus ja seulonta-alkometrin lukema kiinniotettaessa oli 1,61 milligrammaa alkoholia litrassa hengitysilmaa, eli promilleiksi muutettuna noin 3,5. Vuonna 1983 syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta.

Vain muutama minuutti myöhemmin rytisi toisen kerran, tällä kertaa Leivonmäen eteläpuolella. Pellonpään ohituskaistojen kohdalla etelään päin ajanut kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan, jonka myötä auton keula osui keskikaiteeseen hurjalla nopeudella. Törmäyksen voimasta autosta lensi runsaasti romua ympäriinsä sekä vastaan ajaneen rekan keulaan, joka vaurioitui. Auto ajautui törmäyksestä edelleen ajokaistojen yli oikealle pientareelle, jääden osittain ajokaistalle keula vaurioituneena. Alueella on 100 km/h nopeusrajoitus ja onnettomuuden jälkeen paikalta poistui välittömästi yksi henkilö.

Pelastuslaitos tarkasti auton mahdollisten öljy- ja polttoainevuotojen varalta ja siirsi sen pientareelle odottamaan hinausta. Keskikaide vaurioitui törmäyksessä pahasti ja liikenne oli onnettomuuden jälkeen ruuhkautunut hetken aikaa molempiin suuntiin. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja tilanne oli ohi aamuyöllä kahden jälkeen. Poliisi on jälkeenpäin tavoittanut henkilöauton kuljettajan ja vuonna 1986 syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.