Joutsan Joutopäivien järjestelyistä viime vuosina vastannut Joutsan Yrittäjät ry on päättänyt, että se ei tänäkään vuonna järjestä Joutopäiviä epävarman koronavirustilanteen vuoksi.

– Kannustamme kuitenkin eri yhdistyksiä ja muita tahoja järjestämään mahdollisuuksiensa mukaan pienempiä tapahtumia kesän mittaan. Mikäli jokin taho haluaa hyödyntää yrittäjäyhdistyksen markkinointi- tai ideointiapua, olemme käytettävissä, korostaa yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Visa-Matti Kuitunen.

Joutopäivät jäivät järjestämättä myös viime vuonna koronavirusepidemian vuoksi. Sitä ennen juhlia on järjestetty ilman katkoksia vuodesta 1972 lähtien, joten ensi vuonna Joutopäivillä on edessään 50-vuotisjuhlavuosi.

Visa-Matti Kuitusen oman yrityksen järjestämä Joutorock tullaan näillä näkymin pitämään suunnitellusti elokuussa.

Markku Parkkonen