Tulee mieleen vanha totuus: ”Tärkeintä ei ole olla siellä, missä mitalit ansaitaan, vaan siellä missä ne jaetaan”. Kunnanhallitus kohdisti kokouksessaan 29.3.2021 aprillipäivänä jakoon tulleet uuden virka- ja työehtosopimuksen mukaiset palkankorotukset henkilökunnalle.

35 lähihoitajaa sai keskimäärin 20,86 euron korotuksen kuukausipalkkaan, 13 perushoitajaa 18,00, mutta yhdeksän kanslistia/toimistosihteeriä 115,88 ja näiden korotukset vaihtelivat välillä 68–180 euroa/kk.

Ja sitten vielä murehditaan, ettei hakijoita ole riittävästi vanhustenhuoltoon. En ole kuullut, että koskaan olisi ollut pula kanslisti- tai toimistosihteerihakijoista. Ilmeisesti kannattaa kunnantalolle viedä suklaakakkuja, kuten somessa on kerrottu.

Kalle Willman
kuntavaaliehdokas
kokoomus, Joutsa

Puheenvuoro-palstan kirjoitukset ovat Joutsan Seudun lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tagged with →