Joutsan kuntavaalien ennakkoäänestys aiotaan toteuttaa muuttunutta ajankohtaa lukuun ottamatta aiempien suunnitelmien mukaan. Kuntavaalit järjestetään tänä vuonna koronapandemian takia vasta 13. kesäkuuta ja tämän myötä myös ennakkoäänestys järjestetään tavallista myöhemmin ja tavallista pidempänä ajankohtana, 26.5.–8.6.

Joutsassa ennakkoäänestyspaikkoina ovat tuolloin aiempien suunnitelmien mukaan äänestysalueella 1 Joutsan vanha terveysasema ja äänestysalueella 2 Leivonmäen kirjasto. Joutsan terveysasemalla äänestys tapahtuu ennakkoäänestysaikana arkipäivisin ja lauantaisin, Leivonmäen kirjastossa torstaisin ja perjantaisin.

Ennakkoäänestyksen laitoksissa suorittaa vaalitoimikunta. Laitosten osalta äänestyspaikkoja ovat Palvelukeskus Jousi, Palvelukeskus Huuponhovi, Esperi Kaari, Attendo Erkinpuisto, Joutsan Kartanokoti, Joutsan Palvelukoti, terveyskeskuksen vuodeosasto sekä Kirkkokankaan kerhotila.

Tarja Kuikka

Tagged with →