Viime perjantaina alkuillasta hieman ennen iltakuutta poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Puistokujalle Joutsassa epäilystä pahoinpitelystä. Poliisin saapuessa paikalle sieltä tavattiin kaksi epäiltyä tekijää sekä lyhyen matkan päästä tajuttomana ollut miesuhri. Maassa tajuttomana ollut uhri kuljetettiin ensihoidon mukana jatkohoitoon. Uhrin vammoista ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.

Poliisin mukaan riita oli ilmeisesti syntynyt vanhasta auton lainauksesta ja sitä seuranneista ajoneuvon veroseuraamuksista. Osittain sekavan tilanteen johdosta poliisi otti kiinni yhden teosta epäillyn, joka vietti yön poliisin putkassa Jyväskylässä. Tilanteessa epäillään kolmea henkilöä pahoinpitelystä puolin ja toisin. Asianosalliset ovat poliisin tiedossa ja heitä tullaan kuulustelemaan esitutkinnassa.

Tagged with →