Viikonloppuna kilpailtiin hiihtokauden päätöskisat Rukan Suomen Cupissa. Joutsalaislähtöinen Veli-Matti Räsänen oli mukana perjantaina 3×7,5 km:n vapaan viestissä ja lauantaina 20 km vapaan yhteislähtökisassa.

Perjantaina viestissä Räsäsen joukkue Jämsänkosken Ilveksen Petoteam oli 18:s. Lauantain kisassa Räsänen sijoittui 44:nneksi.

– Perjantain viestissä hiihdin aloitusosuuden, joka sujui kohtuullisesti omalle tasolle. Olosuhteet tekivät osaltaan sen, että erot olivat melko tasaiset. Jos olisi tullut 10–15 sekuntia vähemmän keulaan, niin olisin ollut tosi tyytyväinen, mutta olen silti ihan tyytyväinen viestisuoritukseeni, kommentoi Räsänen.

Lauantaina Räsäsellä olikin sitten edessä tahtojen taistelu 20 km vapaan yhteislähdössä.

– Pitkä kausi tuntui kintereissä, eikä hiihto tosiaan tuntunut enää herkälle. Sain kuitenkin ehtyä vielä ehjän oman tasoisen vedon ja annettua kaikkeni Rukan laduille. Siihen oli hyvä päättää myös kisakauteni 2020–2021, joka kesti yhteensä noin 5 kuukautta.

Markku Parkkonen

Tagged with →