Joutsan, Hartolan, Sysmän ja Pertunmaan alueella toimiva Pienten kuntien elinvoimaa -hanke järjestää 14.4. virtuaalisen tapaamisen, jossa esitellään alueen teollisuustyöpaikkoja sekä koulutustarjontaa. Tapahtuma toteutetaan Teams-palvelun kautta verkossa ja siihen toivotaan mukaan työnhakijoita, jotka ovat kiinnostuneita erityisesti teollisuuden työpaikoista.

Tapaamisessa on mukana neljä työnantajaa esittelemässä toimintaansa ja työpaikkojaan. Joutsasta mukana on A. Reponen Oy, Hartolasta Versowood, Pertunmaalta Pelaser Oy ja Sysmästä Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy.

Lisäksi ammattioppilaitokset esittelevät tilaisuudessa kouluttautumismahdollisuuksia.

Pienten kuntien elinvoimaa -hankkeen kanssa yhteistyössä mukana ovat Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Etelä-Savon TE-palvelut sekä ammattioppilaitokset Esedu, Gradia ja Salpaus.

Markku Parkkonen