Perjantaina viiden aikaan iltapäivällä sattui liikenneonnettomuus Karimäessä. Pekkasista päin tullut auto törmäsi Nelostiellä etelään päin ajaneen rekan etukulmaan. Vauriot olivat pieniä ja molemmat autot pääsivät jatkamaan matkaansa.

Tyhjä navettarakennus paloi maan tasalle

Sunnuntain vastaisena yönä Joutsassa Pärnämäentiellä paloi suurehko, tyhjillään ollut vanha navettarakennus. Pelastuslaitos sai hälytyksen muutama minuutti yli puolen yön keskisuuresta rakennustalosta. Palokunnan päästessä paikalle rakennus oli ilmiliekeissä eikä mitään ollut enää tehtävissä sen pelastamiseksi. Navetan sisällä ja pihapiirissä oli romuautoja, jotka kärsivät palossa. Henkilövahinkoja ei tulipalossa aiheutunut.

Paikalle hälytettiin avuksi yksiköitä Kangasniemeltä ja Jyväskylästä ja jälkisammutus- ja raivaustyöt jatkuivat pitkälle aamuun. Palon syttymissyyn tutkinnan suorittaa poliisi.

Tagged with →