Olen maalta kotoisin, Pappisista, Kitulan kylältä, jossa vanhempani Tapio ja Liisa Tammelin edelleen asuvat.

Muuttaessani Luhankaan 2014 moni minut tunsi, minähän en juuri ketään tuntenut ja sen kyllä huomasi!

Oli selvää, että halusin heti tutustua paikallisiin ihmisiin ja katsoa, että mikä tämä Luhanka oikein on. Mikäs sen parempi tapa tutustua kuin yhdistystoiminta. Luhangan Martat oli se mihin suuntasin ensimmäisenä. Useita vuosia kaupungissa asuneena minulla varmaan oli se tyypillinen ajatus Martoista… tekeekö ne muuta kuin kutovat sukkia toisten kotona? Se ajatus kyllä karisi pian ja huomasin viihtyväni. Toiminta oli monipuolista, siellä oli hyvä ja lämmin ilmapiiri, sain olla oma itseni. Mukavaa tekemistä on riittänyt, mainitakseni 2020 syksyllä aloitetut tiistaiset marttalenkit, joita tehty jo 23 viikkoa!! Nyt alkoi neljäs vuosi puheenjohtajana, siitä luottamuksesta kiitos! Minulla on halu tehdä hyvää. Haluan olla edesauttamassa Luhangan itsenäisyyttä ja että palvelut pysyvät paikkakunnalla.

Muistakaamme puhaltaa yhteen hiileen, tuoda omia ajatuksia julki ja nauttia pienistä elämän iloista!

Elina Virtaniemi
Kuntavaaliehdokas
Kokoomus, Luhanka

Puheenvuoro-palstan kirjoitukset ovat Joutsan Seudun lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tagged with →