Palvelukeskus Jouseen remontoitavan sairaanhoidon, kuntoutuksen ja kotiin vietävien palvelujen yksikön rakennushankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävään on valittu Brado Oy.

Joutsan kunta pyysi aiemmin tarjouksia sakuko-yksikön rakennushankkeen rakennuttamisesta ja valvonnasta. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti neljä tahoa. Kaikki täyttivät tarjouspyynnön ehdot ja kaikkien tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia.

Hankinnan kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteena oli paras hinta-laatusuhde. Hinnaltaan Bradon tarjous oli halvin, 46.800 euroa, ja lisäksi Brado sai laatua pisteyttäessä eniten pisteitä. Pisteitä annettiin muun muassa tehtävään nimettävän henkilön rakennusteknisten töiden valvojan työkokemuksen ja koulutuksen pohjalta.

Palvelukeskus Jousen Koivula-siipeen tulevan 18-paikkaisen sakuko-yksikön saneeraa Rakennus Auvinen Oy.

Tarja Kuikka