Seurakunnassa on kirkkoneuvoston päätöksellä toiminut neljä työryhmää vuodesta 2019 alkaen. Kirkkoneuvosto valitsi viime viikon kokouksessaan jäsenet jumalanpalveluselämän ja aikuistyön, kasvatuksen, lähetyksen ja evankelioinnin sekä diakonian työryhmiin. Valinnat ovat vuosille 2021–2022.

Jumalanpalveluselämän ja aikuistyön työryhmä: Lea Heikinoja, Ulla Kiviniemi, Mikko Pylvänäinen, Leena Makkonen, Niilo Nieminen ja Seija Nieminen. Varajäseniä ovat Pirkko Hietanen, Sakari Eskelinen ja Pertti Seimola.

Kasvatuksen työryhmä: Matti Kosonen, Mikko Majanen, Mikko Pylvänäinen, Pirjo Seimola, Pirjo Olkkonen ja Pasi Olkkonen. Varajäseniä ovat Jukka Partanen, Pirkko Kiviö ja Hanne Laitinen.

Lähetyksen ja evankelioinnin työryhmä: Aila Eskelinen, Tero Marttila, Sirkka Långström, Markku Malin, Irene Manninen ja Heikki Salonen. Varajäseniä ovat Merja Hauvala, Mirja Kotimäki ja Pekka Uljamo.

Diakonian työryhmä: Aarre Talja, Eila Kivinen, Antero Kuitunen, Teuvo Kuitunen, Anja Malin ja Pirkko Vilkman. Varajäseniä ovat Annikki Uosukainen-Juutti, Katri Viinikainen ja Eira Koskiniemi.

Samassa kokouksessa kirkkoneuvosto päätti Tammijärven kyläkirkon irtaimiston myymisestä. Vuonna 2015 seurakunta myi Tammijärven helluntaiseurakunnalle Tammijärven kyläkirkon. Kyläkirkon irtaimisto ei kuitenkaan siirtynyt kauppakirjan mukaan helluntaiseurakunnalle. Irtaimiston omistajuuden selvittämiseksi Tammijärven helluntaiseurakunta on tehnyt tarjouksen irtaimiston ostamisesta Luhangan kappeliseurakunnalle.

Tammijärven helluntaiseurakunta tarjosi pianosta 500 euroa ja alttaritekstiileistä 200 euroa. Lisäksi helluntaiseurakunta on valmis pitämään virsikirjat ja pöydät kyläkirkossa ja antaa veloituksetta kirkkoa evankelis-luterilaisen seurakunnan käyttöön, kuitenkin käytännöt aina erillisesti sopien. Lisäksi helluntaiseurakunta pyytää kaksi avainta takaisin, jolloin evankelis-luterilaisen seurakunnan käyttöön jää kaksi avainta.

Luhangan kappeliseurakunta hyväksyi tarjouksen kokouksessaan 11.2.2021 ja samassa päätöksessä kappeliseurakunta vaati maksua irtaimistosta omaan käyttöönsä. Kirkkoneuvosto hyväksyi Tammijärven helluntaiseurakunnan tarjouksen Tammijärven kyläkirkon irtaimistosta. Lisäksi se hyväksyi kappelineuvoston vaatimuksen saada irtaimiston myynnistä kertyneet varat omaan käyttöönsä.

Jonna Keihäsniemi