Joutsan yläkoululaiset ja lukiolaiset jatkavat hiihtoloman jälkeen toistaiseksi normaalisti lähiopetuksessa. Joutsan kunnan poikkeusolojen johtoryhmä pohti aiemmin tänään sulkuajan eli hiihtoloman jälkeisten kolmen viikon ajan toimenpiteitä ja päätyi siihen, että kouluja ei ainakaan tällä hetkellä siirretä tuleviksi viikoiksi etäopetukseen.

Etäopetukseen on kuitenkin johtoryhmän mukaan varauduttu ja tarvittaessa siihen voidaan siirtyä nopealla aikataululla, mikäli alueen tartuntatilanne heikentyy tai valtakunnalliset ohjeistukset niin edellyttävät.

Etäopetuskysymyksen ohella johtoryhmä käsitteli myös Joutsan koronarajoitusten jatkoa. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa ensi maanantaihin ja niillä myös jatketaan siitä edelleen 22. maaliskuuta saakka. Tuona aikana rajoituksiin voi kuitenkin tulla muutoksia, mikäli tilanne muuttuu.

Tarja Kuikka

Lisää aiheesta:

JS 2.3.2021: Yläkoulun ja lukion etäopetukseen siirtymistä käsitellään keskiviikkona