Joutsan kunta pitää koronarajoitukset ennallaan tämän viikon ajan. Kunnan poikkeusolojen johtoryhmä tarkasteli voimassa olevia rajoituksia viime torstaina, mutta päätyi siihen, ettei niihin tehdä täksi viikoksi muutoksia. Ensi viikolla alkavan kolmen viikon mittaisen sulkuajan ohjeistuksesta kunta tiedottaa myöhemmin tällä viikolla.

Rajoitusten pitäminen ennallaan tarkoittaa sitä, että julkiset tilat kuten esimerkiksi Hyvinvointitupa ja kunnanvirasto pysyvät yhä suljettuina, samoin kunnan omistamat sisäliikuntatilat, tosin pääsarjatason joukkueen harjoitus- ja ottelutoiminta on yhä sallittua ilman yleisöä.

Myös Puulan seutuopiston lähiopetus on edelleen keskeytettynä pois lukien alle 18-vuotiaiden toiminta kuten taiteen perusopetus. Kirjastoissa asiointiakin rajataan yhä siten, että kirjastossa voi olla kerrallaan enintään viisi asiakasta. Omatoimikirjastot pysyvät suljettuina.

Tarja Kuikka

Tagged with →