K-Supermarket Joutsa valittiin äskettäin vuoden 2020 parhaaksi K-Supermarketiksi Keski- ja Itä-Suomessa. Kyse oli kauppaketjun omasta alueellisesti parhaan kaupan tunnustuksesta, jollaisia annettiin kaikkiaan yhdeksälle eri alueen K-Supermarketille ympäri Suomen. Lisäksi ketju palkitsi valtakunnan parhaan kaupan ja jakoi valtakunnallisia erikoispalkintoja.

Valinnan myötä K-Supermarket Joutsan kauppiaat Enni ja Timo Taskila (kuvassa etualalla) vastaanottivat tämän viikon maanantaina alueensa parhaan kaupan tunnustuksesta kertovan diplomin K-Supermarket-ketjun ketjupäällikkö Jari Niutaselta. Kauppaketjussa on Niutasen mukaan valittu valtakunnan ja alueiden parhaita kauppoja jo useana vuonna. Palkitsemiskriteerejä ovat muun muassa asiakastyytyväisyys sekä asiakkaiden ja henkilökunnan tunnistama kauppakohtainen liikeidea. Nimenomaan K-Supermarket Joutsan valinnassa yksi tekijä oli Niutasen mukaan myös hyvä työilmapiiri.

Enni ja Timo Taskila pitävät tunnustusta hienona kunnianosoituksena kauppansa henkilökunnan tekemälle työlle.

– Palkinto on hieno huomionosoitus koko henkilökunnalle. Meillä on satsattu paljon henkilökunnan koulutuksiin ja lähes kaikki ovat työssään varsinaisia moniosaajia. Myymälässä asiakkaat kohdataan työn ohessa ja aina löytyy pieni hetki vaihtaa kuulumiset tai tarvittaessa opastaa erilaisissa tuotteisiin ja ruuanlaittoon liittyvissä kysymyksissä, Taskilat kiittelivät henkilökuntaansa.

Niutasen mukaan Taskiloiden kauppa saa ketjussa säännöllisesti tehtävässä henkilöstön tyytyväisyysmittauksessa huippuluokan arviot.

– Näkee selvästi, kuinka henkilökunta arvostaa kauppiaita ja kauppaa. Hienoa työtä, kiitteli Niutanen.

Myös asiakastyytyväisyys on kaupassa ketjupäällikön mukaan todella korkealla vuodesta toiseen.

Taskilat pitivät hienona asiana sitä, että pitkäjänteinen työnteko saa tunnustusta. Myös palkitsemistilaisuuteen heidän kanssaan osallistunut K-Supermarket Joutsan myymäläpäällikkö Milli Löfgrén piti hienona asiana sitä, että kaupalle saadaan tunnustusta siitä työstä, mitä siellä tehdään päivittäin asiakkaiden eteen.

– Siksihän tätä tehdään, Löfgrén totesi asiakkaisiin viitaten.

Tarja Kuikka

Kuvassa etualalla palkitun K-Supermarket Joutsan kauppiaat Enni ja Timo Taskila. Heidän taustallaan kaupan henkilökunnasta lihamestari Ari Aapro, myymäläpäällikkö Milli Löfgrén ja hevi-vastaava Jaana Soilu.

Tagged with →