Ampumahiihdon MM-kilpailut jatkuivat tiistaina Slovenian Pokljukassa naisten 15 kilometrin normaalimatkalla. Paras suomalainen oli 44:nneksi sijoittunut Mari Eder.

Joutsan Pommin Suvi Minkkinen oli toiseksi parhaana suomalaisena normaalimatkan 57:s. Minkkinen ampui makuupaikat puhtaasti, mutta ensimmäiseltä pystypaikalta tuli yksi ja toiselta kaksi sakkominuuttia.

– Tänään oltiin melko lähellä sitä, että olisi voinut hymyillä, kun tuloslistaa katsoo kisan jälkeen. Se jäi nyt kahdesta viimeisestä laukauksesta kiinni, Minkkinen harmitteli.

– Pysty on ollut tosi hyvä harjoituksissa ja en tiedä tuoko se osittain sellaista painetta, että se on sellainen osa-alue, missä pystyn tekemään itselleni hyvää. Tänään se meni siihen, että yritin ihan liian tarkasti ottaa tauluja alas ja siitä tuli sellaista jäkittämistä, Minkkinen analysoi.

Markku Parkkonen

Tagged with →