Timo ja Enni Taskilan luotsaama K-Supermarket Joutsa on valittu vuoden 2020 parhaaksi K-Supermarketiksi Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueella. K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Tänä vuonna vuoden parhaaksi kaupaksi valittiin Kauklahdessa sijaitseva K-Supermarket Lasihytti, joka myös palkittiin pääkaupunkiseudun parhaana. Valtakunnan parhaan lisäksi palkittiin kuusi kauppaa valtakunnallisilla erikoispalkinnoilla sekä yhdeksän kauppaa alueellisesti parhaina.

– Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Tarja Kuikka

Tagged with →