Tulevissa kunnallisvaaleissa kannattaa miettiä mihin ääntään käyttää! Kunnanvaltuutetun tulee olla yhteistyökykyinen, neuvotteleva henkilö, eikä jatkuvaa toisten puolueiden ja kunnanjohtajan haastamista, vaan kunnan etujen valvomista. Kosto ja kauna pitää jättää panostamalla kunnan kehitykseen ja asukkaiden sekä yritysten hankkimiseen kuntaamme!

Täytyy muistaa myös se, jos asiakäsittelyssä tulee äänestys, niin voittanut päätös tulee voimaan, eikä sitä kirjoittelu auta. Mielestäni valtuutettujen pitäisi pystyä sopimaan asioista keskenään ilman nokittelua julkisuudessa.

Näillä irtiotoilla haetaan huomiota ja halutaan esittää, että me olemme parempia kuin muut. Luottamus täytyy säilyttää, koska kaikki valtuutetut ovat yhteisellä asialla kunnan kehityksessä.

Jos ei pysty yhteistyöhön muiden puolueiden kanssa ja aina turvautuu eriävään mielipiteeseen, on syytä jäädä vaaleista pois!

Positiivinen kanta oman kunnan kehitykselle on ainoa oikea periaate. Koko tämän vaalikauden suurimpia ja kunnan kehitystä jarruttavia kirjoituksia on ollut riittävästi. Toivoisin, että sopu ja rauha löytyisi kunnan kehitykselle ja tehtäviin valitut henkilöt ottaisivat kunnan positiivisen kehityksen hartioilleen.

Toivottavasti kaikki puolueet harkitsevat hyviä ehdokkaita riveihinsä, jotka myös ovat yhteistyökykyisiä ja kunnan imagon nostajia.

Rauno Ahola
yli 40 vuotta kv ja kh jäsen

Puheenvuoro-palstan kirjoitukset ovat Joutsan Seudun lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tagged with →