JoSePa kohtasi Futsal-liigassa sunnuntai-iltana Kampuksen Dynamon Jyväskylässä. Tälläkään kertaa ei JoSePa pystynyt isäntiä kunnolla haastamaan vaan Dynamo otti lopulta helpohkosti voiton maalein 8-1. Puoliajalla numerot olivat jo 4-1.

Kampuksen Dynamo lähti otteluun vahvasti siipirikkoisena, sillä penkillä oli ainoastaan yksi vaihtomies. JoSePalla oli paikalla lähes koko rosteri, joten tällä kertaa oli mahdollisuus haastaa KaDy kunnolla. Ensimmäiset 15 minuuttia näyttikin siltä ja JoSePa meni jopa 0-1-johtoon. KaDyn tasoituksenkin jälkeen homma oli ihan mukavan tasapäistä, mutta sitten tuli taas muutamia helppoja maaleja vastustajalle ja JoSePa putosi kyydistä. Ensimmäisen jakson alussa tulleet kaksi nopeaa maalia saivat vieraitten päät lopullisesti painumaan alas. Olli Malinin ja Aake Partion loukkaantumiset eivät tilannetta ainakaan helpottaneet, ja KaDy rallatteli helppoon voittoon vain yhdellä vaihtomiehellä.

Joutsan Seudun Pallo voi suurella todennäköisyydellä unohtaa playoff-haaveet ja keskittyä sarjapaikan pitämiseen. Tässä pelissä sille tarjottiin mahdollisuutta haastaa KaDy pitkästä aikaa kunnolla. Hyvästä alusta huolimatta haasteeseen ei lopulta kyetty tarttumaan. Vaikka Kampuksen Dynamo pelasi vain yhdellä vaihtomiehellä, oli heidän rutiininsa lopulta vieraille aivan liikaa.

Härkäviikot jatkuvat ensi viikonlopun tupla otteluilla. Ensin lauantaina matkataan Someroon ja sunnuntaina on todella tärkeässä pelissä vastassa Hifk kotona. Hifk nousi viikonloppuna JoSePan ohi sarjataulukossa, ja nyt olisi tärkeää palauttaa nokkimisjärjestys.

– No nyt voi sanoa, että playoffviiva on karannut. Jatkossa pitää pitää huolta, ettei mikään muu viiva karkaa. Tänään aloitettiin ihan hyvin, mutta lopulta KaDyn kentällä olleitten pelaajien rutiini oli meille liikaa. Seuraavan parin viikon aikana ovat edessä ne pelit, jotka ratkaisevat JoSePan kohtalon. Hifk kohdataan 2 kertaa ja kerran Sievi kotona, kommentoi JoSePan valmentaja Mikko Paappanen.

Petri Hentinen

Tagged with →