Luhangan kunnan sivistyslautakunta päivitti vuoden ensimmäisessä kokouksessaan Tammijärven kyläsaunan ja grillikodan vuokraehtoja. Tammijärven rannassa sijaitsee sauna, grillikota sekä pukuhuoneet, joita on mahdollisuus vuokrata kunnalta. Sivistyslautakunta päätti yhtenäistää hinnastoa siten, että hinta on kaikille vuokraajille sama. Varaukset ja avainten luovutus hoidetaan tuttuun tapaan Tammijärven kirjastosta ja Luhangan pääkirjastosta kirjastonhoitaja Satu Suorannalta.

Vuokraamisen lisäksi kolmena päivänä viikossa kyläsaunan lämmöissä on mahdollista käydä yleisillä saunavuoroilla pientä korvausta vastaan. Saunasta pääsee myös pulahtamaan järveen, sillä avantoa pidetään auki uppopumpulla. Yleiset saunavuorot ovat naisille maanantai- ja perjantai-iltaisin, miehille sauna puolestaan lämpiää tiistai- ja perjantai-iltaisin. Kaikkien käyttäjien tulee siistiä tilat lähtiessä ja tarvittaessa tilojen siivous suoritetaan kunnan siistijän toimesta kerran kuukaudessa.

Jonna Keihäsniemi