Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon uusi vuosille 2021–2024 vaaleilla valittu valtuusto piti järjestäytymiskokouksensa Savonlinnassa viime keskiviikkona. Kokouksessa valittiin metsänhoitoyhdistyksen hallitukseen tälle ja ensi vuodelle seitsemän jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Hallitukseen valitut varsinaiset jäsenet ja heidän varajäsenensä (varajäsen suluissa) ovat Juha-Pekka Hannikainen Savonlinnasta (Jukka Suomalainen, Savonlinna), Olavi Kietäväinen Puumalasta (Janne Tarvainen, Kuopio), Esa Martikainen Juvalta (Voitto Heikkilä, Pertunmaa), Juha Pasonen Hirvensalmelta (Jussi Laitinen, Joutsa), Kaisa Ralli Sulkavalta (Ville Rouhiainen, Mikkeli), Noora Ruuth Mikkelistä (Antti Rantalainen, Mikkeli) ja Kari Turunen Enonkoskelta (Merja Kuuramaa, Enonkoski).

Hallitus järjestäytyi valtuuston kokouksen jälkeen. Hallituksen puheenjohtajaksi tälle vuodelle valittiin Juha-Pekka Hannikainen ja varapuheenjohtajaksi Kaisa Ralli.

Tarja Kuikka