Joutsalaislähtöinen Veli-Matti Räsänen hiihti voittoon Jyväskylän kansallisissa hiihdoissa sunnuntaina. Matkana oli 10 kilometriä perinteisellä tyylillä.

Sunnuntain kisan alla oli Viitasaarella lauantaina hiihdetty Jari Laukkasen Muistohiihtojen 20 kilometriä perinteisellä tyylillä. Viitasaaren kisoissa Räsänen oli kuudes.

– Lauantain kisa oli tyydyttävä, mikä kuvasti yleisesti tammikuun kisojen trendiä: ei huono, muttei hyväkään ja tuntuisi, että kropasta olisi enemmän otettavissa irti. Kuudes sija oli siis pettymys, kommentoi Räsänen

– Sunnuntain kisaan sain sitten uuden draivin päälle ja kulkukin oli eri luokkaa. Kroppa tuntuu hyvälle, meno oli vahvaa heti alusta alkaen ja jaksoin puskea koko matkan kovaa. Voitto maistui hyvälle ja Jyväskylän kisa oli yksi kauden tähän asti parhaista, mikä antoi mukavaa itseluottamusta kohti SM-hiihtoja.

Ensi viikonloppuna Räsänen kilpailee Keski-Suomen maakuntaviestissä Joutsan joukkueessa ja seuraavana viikonloppuna on vuorossa Pyhäjärven SM-hiihdot.

Markku Parkkonen

Tagged with →