Joutsan kunnanhallitus esittää valtuustolle Palvelukeskus Jousen sakuko-osaston rakennushankkeen toteuttajaksi tarjouskilpailussa halvimman hinnan esittänyttä Rakennus Auvinen Oy:ä.

Jousen Koivula-siipi on tarkoitus muuttaa sairaanhoidollisen, kuntoutuksen ja kotiutuksen osaston tiloiksi ja lisäksi tiloissa tehdään täydellinen talotekniikan peruskorjaus. Kunta pyysi aiemmin tarjouksia rakennushankkeesta ja tarjoukset pyydettiin kokonaishintaurakkana sisältäen kaikki rakennustekniset ja talotekniset työt.

Tarjouksen jättivät määräaikaan mennessä Rakennus Auvinen Oy, Insinööritoimisto Hentinen Oy sekä Rakennusliike Porrassalmi Oy. Viimeksi mainitun kohdalla kelpoisuusehdot eivät kuitenkaan täyttyneet, joten kunnanhallitus esittää valtuustolle urakoitsijan tarjouksen hylkäämistä.

Insinöörityö Hentisen tarjous oli 1.815.000 euroa ja Rakennus Auvisen 1.693.000 euroa. Näistä kahdesta kunnanhallitus esittää siis valtuustolle rakennushankkeen toteuttajaksi halvemman tarjouksen tehnyttä Rakennus Auvista.

Tarja Kuikka