Joutsalaislähtöinen Veli-Matti Räsänen hiihti sunnuntaina Kuopion Puijolla kansallisesti erittäin kovatasoisissa FIS-hiihdoissa. Matkana oli 15 km perinteisellä väliaikalähdöllä. Jämsänkosken Ilvestä edustava Räsänen sijoittui 56 kilpailijan joukossa sijalle 19. Kisan voitti Puijon Hiihtoseuran Perttu Hyvärinen, jolle Räsänen jäi 2.31,6

Räsänen totesi, että oli loistava tunne laittaa 1,5 kuukauden kisatauon jälkeen numerolappu rintaan.

– Järjestelyt toimivat Kuopiossa moitteettomasti kaiken suhteen. Suorituksena hiihto oli keskinkertainen, mihin en ole täysin tyytyväinen. Kisatauon huomasi jäsenistä, sillä en saanut kropasta ulos aivan niitä kierroksia, mitä pitäisi saada. Hiihto oli kuitenkin nousujohteinen, joten jaksamista näyttäisi löytyvän, mutta lisää suorituskykyisyyttä tarvitsee kaivaa esiin tulevia kisoja ajatellen. Joka tapauksessa suoritus oli kohtuullinen tähän saumaan ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin talven kilpailuja, kertoi Räsänen.

Seuraavat kilpailut Räsäsellä on todennäköisesti tulevana viikonloppuna Lahdessa sekä Vantaan Suomen Cupissa reilun viikon kuluttua, mikäli yleinen tilanne sen sallii.

Markku Parkkonen

Tagged with →