Tänä vuonna joulua vietetään poikkeusoloissa. Monelle koronapoikkeustila tuo ylimääräistä jouluharmia, jos ei esimerkiksi pysty viettämään juhlaa totutusti isolla sukulaisporukalla. Tilanne on kuitenkin sellainen, että kansalaisten pitäisi edelleen jaksaa noudattaa koronamääräyksiä.

Ainakin Joutsan seutukunnalla valtion ohjeet ovat menneet hyvin perille: esimerkiksi kauppareissulla ovat harvassa ne vastaantulijat, jotka eivät käytä suojamaskia. Talvesta ja keväästä voidaan hyvinkin siis selvitä maltillisilla tartuntamäärillä, ja rokotteetkin ovat jo tulossa.

Paikallislehti Joutsan Seutu toivottaa kaikille hyvää joulua! Lehtemme ei pidä tänä vuonna joulutaukoa, vaan ilmestymme normaalisti ensi viikollakin.

Pääkirjoitus on paikallislehti Joutsan Seudun kannanotto kulloinkin esillä olevaan asiaan.

Tagged with →