Joutsan kunnan johtoryhmä kokoontui 14.12. koronatilanteen vuoksi ja antoi muutamia uusia rajoituksia ja suosituksia. THL:n koronakartan mukaan Joutsassa on todettu nyt yhteensä kuusi koronatartuntaa (14.12. iltapäivän tilanne). Joutsan Seudun saamien tietojen mukaan korona-altistumisia on tapahtunut viime aikoina esimerkiksi Leivonmäen suunnalla.

Rajoituksia on tehty muun muassa harrastustoiminnan suhteen. Kouluja ei kuitenkaan suljeta, vaan ne pidetään auki normaalisti. Kouluissa ei siis siirrytä osin etäopetukseen viime kevään tapaan.

Joutsan kunnan hallinto- ja talousjohtaja Antti-Pekka Hokkanen kertoo tälle syyn.

– Olemme tietoisia koronatartuntaketjusta. Tällä hetkellä ei ole tarvetta sulkea kouluja ja siirtyä etäopetukseen. On hyvä muistaa, että tartuntamäärähän meillä on todella maltillinen tällä hetkellä, toteaa Hokkanen.

Janne Airaksinen

Joutsan kunta määräsi koronatilanteen vuoksi rajoituksia ja uusia suosituksia – astuvat heti voimaan ja ovat voimassa 6.1.2021 asti

Joutsa nousi koronalistalle

Tagged with →