Joutsalainen Pekka Lankia (kuvassa) jää pois Keski-Suomen Osuuspankin hallituksesta. Osuuspankin hallintoneuvosto vahvisti 24.11. kokouksessaan pankin hallituksen jäsenet kaudelle 2020–2021.

Uudesta hallituksesta jää suosituksen mukaisen toimikausien maksimimäärän tultua täyteen pois Pekka Lankia. Hän oli hallituksen jäsenenä vuosina 2009–2014 ja hallituksen varapuheenjohtajana ajalla 2014–2020. Lankia on ollut mukana Keski-Suomen Osuuspankin hallinnossa myös ennen hallitusjäsenyyttä.

Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Kirsi Huusko. Hän toimii partnerina Greenstep Oy:ssä. Huuskon valintaan vaikuttivat mm. työkokemus finanssisektorilta sekä alalle soveltuva korkeakoulututkinto.

Hallituksen puheenjohtajaksi hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin Anssi Kuoppala ja varapuheenjohtajaksi Pauliina Takala. Kuoppala toimi hallituksen puheenjohtajana jo edellisellä kaudella. Muut hallituksen jäsenet ovat Tarja Lahdenvesi, Kimmo Ojala, Mauri Savolainen ja Katja Sorri.

Markku Parkkonen

Kuva: JS Arkisto.

Tagged with →