Joutsalaisautoilijan epävarma ajotyyli kiinnitti poliisin huomion viime keskiviikkona Nelostiellä Joutsassa ja se johti pian autoilijan ja poliisin kohtaamiseen ja sen myötä muutamaan autoilijalle seuranneeseen rikosepäilyyn.

Tapaus sattui keskiviikkona aamupäivällä hieman ennen puoltapäivää, kun valtatiellä epävarman oloisesti autoillut vuonna 1992 syntynyt joutsalaismies kääntyi valtatieltä poliisi perässään Joutsan keskustaan ja ajoi K-Supermarketin parkkipaikalle. Parkkipaikalla poliisi tavoitti miehen.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia ja hänet puhallutettiin, sillä häntä epäiltiin rattijuopumuksesta muiden aineiden kuin alkoholin osalta. Mies ei ollut kuitenkaan halukas yhteistyöhön poliisin kanssa, joten poliisi raudoitti miehen ja otti tämän mukaansa.

Tapauksen seurauksena joutsalaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.