Joutsan Yrittäjät ry on palkinnut Joutsan vuoden 2020 Vuoden yrittäjän ohella myös muita ansioituneita joutsalaisyrittäjiä.

Yrittäjäristin timanttiristi 40 vuoden yrittäjyydestä: toimitusjohtaja Marko Nikkanen Joutsan Tili- ja Yrityspalvelu Oy.

Yrittäjäristin timanttiristi 30 vuoden yrittäjyydestä: yrittäjä Juhani Kuitunen Lamminmäen Tilat ky, yrittäjä Esa Korpela Rakennusliike Esa Korpela Ky.

Kultainen yrittäjäristi 20 vuoden yrittäjyydestä: yrittäjät Jouko ja Helena Pirkkalainen Metsä-Pirkka Ky, yrittäjät Jorma Lehtosaari ja Tapio Rämö Joutsan Isännöintipalvelu Oy, toimitusjohtaja Ilkka Hentinen Insinöörityö Hentinen Oy.

Joutsan Yrittäjien hallitukseen ei muutoksia

Maanantaina syyskokouksen pitänyt Joutsan Yrittäjät ry jatkaa vuonna 2021 saman hallituksen voimin kuin tänä vuonna. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan ensi vuonna Visa-Matti Kuitunen, ja myös erovuorossa olleet Ilona Savitie ja Tuuli Lavia-Miettinen valittiin jatkamaan hallituksessa.

Yrittäjäyhdistyksen hallituksen muut jäsenet vuonna 2021 ovat Marili Rausch, Manu Pasanen, Pasi Olkkonen ja Heli Flink.

Tarja Kuikka

Kuvassa Joutsan Yrittäjien syyskokouksessa ansiomerkkejä saaneet paikalliset yrittäjät: Juhani Kuitunen (vas.), Esa Korpela, Ilkka Hentinen, Jouko Pirkkalainen, Helena Pirkkalainen, Jorma Lehtosaari ja Tapio Rämö. Kuva: Ilona Savitie