Luhankalaistaustainen Jouko Keskinen on voittanut tämän vuoden valtakunnallisen Eläkeliiton karaokemestari -kilpailun 50–69-vuotiaiden miesten sarjan.

Kilpailussa oli neljä sarjaa: 50–69-vuotiaiden naisten ja miesten sarjat sekä 70+-ikäisten naisten ja miesten sarjat. Kilpailuun osallistui alun perin runsaat 550 laulajaa kuudessatoista Eläkeliiton piirissä.

Karsinnoissa jokaisesta piiristä pääsi jatkoon kaikkien neljän kilpailusarjan voittajat, joiden kesken käytiin sarjoissa vielä semifinaalit ja niiden pohjalta finaalit.

Heinolassa nykyisin asuva Keskinen edusti kilpailussa Eläkeliiton Päijät-Hämeen piiriä. Keskisen ja kilpakumppaneidensa finaalimittelöä voi seurata jälkeenpäin televisiosta, kun Eläkeliiton karaokemestari -finaalilähetykset esitetään AlfaTV-kanavalla joulukuussa.

Tarja Kuikka

Kuva: Eläkeliitto