Hehewutilta ilmestyy tänään lauantaina uusi Piha-niminen single. Kyse on Hehewutin, oikealta nimeltään laulaja-lauluntekijä Henna Raidan ainoasta virallisesta julkaisusta tänä vuonna. Julkaisu on syntynyt yhden naisen tuotantona popahtavan eteerisiä äänimaisemia tarjoillen.

Piha on yksi Hehewutin tämän vuoden toukokuussa kirjoittamista lauluista ja se juhlistaa yhdessäolon yksinkertaista ihanuutta – artistin omin sanoin ”jotakin sellaista, mitä parisuhteelta toivoisi”.

Henna Raita on lahtelaistaustainen, nykyisin Hartolan Rusissa asuva entinen alppihiihtäjä ja olympiaurheilija. Raidan musiikkikuviot käynnistyivät jo varhain, mutta Hehewuti-artistinimellä hän on tehnyt musiikkia ja keikkaillut viitisen vuotta.

Tarja Kuikka

Kuva: Hehewuti

Lue myös:

JS 9.2.2020: Lyriikkavetoisen hybridipopin tulkitsija

Tagged with →