Joutsan yhtenäiskoulun ja Kurkiauran koulun piha-alueille hankitaan lisää keinuja. Keinuminen on koulujen pihalla suosittua ja sen takia kouluilta on esitetty Joutsan kunnalle toiveet uusien keinujen saamisesta jo olemassa olevien lisäksi.

Keinuja hankitaan ainakin kaksi, yksi kummallekin koululle. Hinnaltaan ne ovat 600 euroa kappaleelta. Keinujen hankintaa käsitellyt Joutsan kunnan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta hyväksyi hankinnat kustannettavaksi hyvinvoinnin ja ympäristön kehittämiseen tarkoitetun Mikko Sieväsen rahaston varoista.

Milloin uudet keinut saadaan paikoilleen ja käyttöön, se riippuu Joutsan kunnan hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Mika Sirkan mukaan säästä.

– Asennus tehdään keväällä, ellei alkutalvi ole asennukselle suotuisa, kertoo Sirkka.

Tarja Kuikka

Tagged with →