Joutsalainen Henry Ollila sijoittui hienosti kolmannelle sijalle Suomen Vahvin Mies -kisan avoimessa sarjassa. Suomen Vahvimman Miehen tittelistä kilpailtiin viime viikonloppuna Turussa Nordic Fitness Expo -tapahtuman yhteydessä.

Ollila on harrastanut reilun vuoden ajan vahva mies -lajeja. Tuona aikana hän on ollut mukana viidessä eri kilpailussa hyvällä menestyksellä. Ensimmäisen harrastusvuoden kruunuksi tuli nyt siis pronssia Suomen Vahvin Mies -kisasta.

Suomen Vahvin Mies on valittu vuodesta 1987 alkaen. Kisassa ovat lajeina lastaus, etupito, kottikärryn työntö, maastaveto, auton veto köydellä, tukkipunnerrus, väkipyörä ja kivien nosto.

Turun kilpailun avoimen sarjan voitti ylivoimaiseen tapaan Mika Törrö 166 pisteellä. Kolmanneksi tullut Henry Ollila keräsi 114 pistettä. Joutsalaismenestystä täydensi avoimen sarjan kakkonen heinolalainen Jesse Pynnönen, jonka isä on joutsalaislähtöinen.

Markku Parkkonen

Yläkuvassa: Joutsalainen Henry Ollila sijoittui hienosti kolmannelle sijalle Suomen Vahvin Mies -kisassa. Kuvassa Ollila Joutsassa toissa perjantaina järjestetyssä tapahtumassa esittelemässä vahva mies -lajia.

Tagged with →