Leivonmäen Teboililta saa taas pitkän tauon jälkeen polttoainetta automaatista. Huoltamolla olevat Teboilin polttoaineautomaatit avautuivat tällä viikolla taas käyttöön.

Varsinainen Leivonmäen Teboilin huoltamo on ollut suljettuna keväästä asti. Alun perin sulkeminen johtui koronavirusepidemiasta, mutta huoltamon omistavan Rautpohjan Moottorikerhon taloudellinen tilanne ei ole sallinut huoltamon avaamista toistaiseksi.

Vielä kesäkuussa Rautpohjan Moottorikerho ilmoitti aikovansa avata huoltamon kesän aikana. Loppukesästä tuli ilmi, että omistajan tavoitteena on lähinnä myydä huoltamo uudelle yrittäjälle. Vaikka neuvotteluja asiasta on käyty myös paikallisten tahojen kanssa, toistaiseksi kauppoja ei ole syntynyt.

Tilanteessa on nyt siis kuitenkin sikäli parannusta, että Leivonmäeltä saa jälleen polttoainetta.

Markku Parkkonen

Tagged with →