Joutsa sai aikoinaan Keski-Suomen sairaanhoitopiirin laboratorion lääketieteen lisensiaatin Kalle Willmanin tekemään muutoksia Joutsan Terveysasemalle. Johtuukohan tämä nykyinen käyttäytyminen täällä vanhoista paineista, jotka nyt yritetään syöstä muiden niskaan.

Kuten jäljempänä huomaatte, hän on esiintynyt aikaisemmin kahden eri puolueen edustajana, eikä ole vaaleilla valittu valtuutettu tai varavaltuutettu, mutta silti hän käyttää kuntaa ja päätöksiä kohtaan omavaltaisia näkemyksiä. Tämä kaikki tuntuu erikoiselta, jos henkilö ei saa asioita keskustelun aikana vietyä yhteiseen päämäärään, niin hän voi tehdä oman esityksensä, jos sitä kannatetaan puheenjohtaja vie asian äänestykseen ja äänestyksen tulos tulee päätökseksi.

Nyt olisi aika lyödä luukut kiinni ja saada rauha kuntaan! Jos tämäntyyppiset henkilöt valitaan valtuutettujen ja varavaltuutettujen ulkopuolelta lautakuntiin, olisi syytä hallintosäännön mukaisesti henkilö erottaa tehtävästään, jos ei nauti valtuuston luottamusta.

Nämä palstamillimetrit, joita hän on paikallislehdessä saanut tuoda esille, niin voidaan sanoa, että kunnan kehityksen kannalta niillä ei ole kuin negatiivista vaikutusta.

Kyseinen henkilö käyttää mielellään apuna seniorikansalaisia ja syöpä- ja sydänyhdistystä ajatuksiensa tueksi – onko oikein?

30.9.2020 ilmestyneessä paikallislehdessä on ainakin neljä kirjoitusta, joissa mm. teetetään kunnassa paljon lisätöitä vastausten muodossa. Toivoisin kaikkien lukevan kirjoitukset ja vaatimukset, joita hän yksin vaatii! Tällaisella eläkkeellä olevalla lääkärillä luulisi olevan jo muita harrastuksia kuin jatkuva valittaminen asioista!

Rauno Ahola

Puheenvuoro-palstan kirjoitukset ovat Joutsan Seudun lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tagged with →