Joutsalainen Henry Ollila kilpailee Suomen Vahvimman Miehen tittelistä 10.–11. lokakuuta Turussa järjestettävässä Nordic Fitness Expo -tapahtumassa.

Ollila kertoo YouTubessa aiemmin syyskuussa julkaisemallaan treenivideolla, että hänellä on takana jo reilu vuosi vahva mies -lajeja ja tuohon reiluun vuoteen sisältyy neljät kilpailut ihan hyvällä menestyksellä. Päätähtäimekseen 32-vuotias joutsalainen nimeää videolla lokakuussa järjestettävät Suomen Vahvin Mies -kisat.

Suomen Vahvin Mies on valittu vuodesta 1987 alkaen. Tänä vuonna kilpailun karsinnassa ovat lajeina lastaus, etupito, kottikärryn työntö ja maastaveto. Finaalissa lajeina ovat auton veto köydellä, tukkipunnerrus, väkipyörä ja kivien nosto.

Henry Ollilalla on takana jo runsas vuosi vahva mies -lajien parissa. Kuva: kuvakaappaus YouTubesta Henry Ollilan treenivideolta

Tarja Kuikka

Kuvat: kuvakaappauksia YouTubesta Vahvamies Henkka Ollilan treenivideolta

Katso Vahvamies Henkka Ollilan treenivideo YouTubesta:

Tagged with →