Luhankalaisen maatilan tankista varastettiin hiljattain sata litraa polttoöljyä. Polttoöljyn katoaminen havaittiin tilalla viime keskiviikkona. Tekijästä ei ole toistaiseksi tietoa. Mahdolliset tapaukseen liittyvät havainnot voi ilmoittaa Joutsan poliisille.

Joutsassa varastettiin viime viikolla työvaloja varalaskupaikan levähdyspaikalle parkkeeratusta peräkärrystä. Teko on tapahtunut viime perjantain ja sunnuntain välisenä aikana.

Tekijästä ei ole tässäkään tapauksessa tietoa. Myös mahdolliset tähän tapaukseen liittyvät havainnot voi ilmoittaa Joutsan poliisille.

Molemmat tapaukset kirjattiin poliisin kirjoihin näpistyksinä.

Rattijuopumusepäily Joutsan keskustassa

 Vuonna 1951 syntyneen joutsalaismiehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Joutsan keskustassa viime keskiviikkona iltapäivällä. Poliisi tapasi miehen erään kauppaliikkeen pihasta ja tarkistaessaan tämän totesi tämän olevan humalassa.

Moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettajalla rattijuopumuksen raja ylittyy esimerkiksi silloin, jos ajon aikana tai sen jälkeen joko hänen verensä alkoholipitoisuus on vähintään 0,5 promillea tai hänellä on litrassa uloshengitysilmaa vähintään 0,22 milligrammaa alkoholia.

Törkeän rattijuopumuksen raja on 1,2 promillea tai 0,53 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Tagged with →