Luhangan kunnan perusturvajohtaja Sirpa Hyytiäinen on ilmoittanut 16.9. irtisanoutuvansa perusturvajohtajan tehtävistä 31.12.2020 alkaen. Hyytiäisen viimeinen virallinen työpäivä on 30.12., mutta sitä ennen hän pitää pois kertyneet vuosilomat. Lomapäiviä on alustavien tietojen mukaan 41 päivää.

– Irtisanoutumisen syynä on jääminen varhennetulle vanhuuseläkkeelle. Uudet haasteet liittyvät lähinnä läheisiin, etenkin kolmeen lapsenlapseen. Olen oppinut Luhangassa enemmän kuin missään aiemmassa työpaikassa ja viihtynyt työssäni hyvin, taustoittaa Hyytiäinen.

Kunnanjohtaja Tuomo Kärnän mukaan kunnan hallinto tekee piakkoin ratkaisuja siitä, miten perusturvajohtajan työpanos korvataan jatkossa.

Hyytiäinen aloitti Luhangan kunnan palveluksessa toukokuussa 2013.

Janne Airaksinen

Kuva: Tarja Kuikka

Yläkuva: JS-arkistokuva Hyytiäisen tulohaastattelusta 35/2013.

Uutista on päivitetty 22.9. klo 10.44 Hyytiäisen kommenteilla.

Tagged with →