Iäkäs ulkopaikkakuntalainen mies autoili reipasta ylinopeutta Nelostiellä Leivonmäellä viime keskiviikkona alkuillasta. Poliisi mittasi vuonna 1946 syntyneen miehen ajoneuvon nopeudeksi 150 kilometriä tunnissa alueella, jolla on voimassa 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja epäilee tätä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Moottoripyöräilijän humalatila paljastui kaatumisen yhteydessä

Poliisi epäilee vuonna 1963 syntyneen paikkakuntalaisen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen kuljettaessaan moottoripyörää alkoholin vaikutuksen alaisena viime keskiviikkoiltana Joutsassa.

Henkilö kaatui moottoripyörällä, ja kaatumista selvitellessä poliisi totesi tämän olevan humalassa. Tälle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli 0,87 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa, eli promilleissa noin kaksi promillea.